Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Αποκλειστικό: Ο Γέροντας Παϊσιος εμφανίστηκε στο όνειρο αγιορειτών

Αποκλειστικό: Ο Γέροντας Παϊσιος εμφανίστηκε στο όνειρο αγιορειτών




Η ξεχασμένη προφητεία για εκλογές και Καμμένο

Σημείωση: Η επιστολή ήρθε με mail από ιερωμένο φίλο της σελίδας μας από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας. Μεταφέρουμε τη μαρτυρία με κάθε επιφύλαξη διατηρώντας αμφιβολίες μέχρι να εξακριβωθεί η αυθεντικότητά της.
Μεγάλη συγκίνηση στο Άγιο Όρος την Πέμπτη το βράδυ. Ο Γέρων Παϊσιος εμφανίστηκε ταυτόχρονα στο όνειρο μοναχών από τη σκήτη του Αγίου Παντελεήμονος, στο κελί των Εισοδίων της Θεοτόκου, στη Μονή Αγίου Ιωάννου και στη Μονή Εσφιγμένου.  Οι άλλοι γέροντες δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν μοναχοί άρχισαν να ψελλίζουν ότι ο μεγάλος και σοφός αυτός γέροντας εμφανίστηκε και πάλι. Μάλιστα πολλοί από τους μοναχούς μετά την εμφάνιση προχώρησαν στην τελετή της «ρασοευχής» για να τιμήσουν τον Μοναχό Παΐσιο Αγιορείτη. Οι μοναχοί κατέγραψαν ότι θυμόντουσαν από τα λόγια του γέροντα της εποχής μας και τα διασταύρωσαν μεταξύ τους. Δεν ήταν δυνατόν να θυμηθούν με ακρίβεια τα λόγια. Αυτό που έμεινε στο μυαλό τους ήταν:
 
Οι άγγελοι που κρατούσαν τα πέντε σημεία ετοιμάστηκαν να σαλπίσουν. Σάλπισε ο πρώτος και αμέσως ήρθε χαλάζι, φωτιά και πείνα ανακατωμένα με αίμα και ρίχτηκαν πάνω στην Ελλάδα. Και κατακάηκε το ένα τρίτο της εργασίας και το ένα τρίτο της τροφής και κάθε χλωρό χορτάρι. Η ακρίδα της ακυβερνησίας έπεσε πάνω στα σπαρτά. 
 
Σάλπισε κι ο δεύτερος πρώην έκπτωτος άγγελος της άνοιξης, εκείνος που μέχρι πρότινος μάσκα αντιμνημόνου έφερε, το ένα τρίτο όσων ήρθαν από τη θάλασσα έγινε αίμα, πέθανε το ένα τρίτο των ζωντανών πλασμάτων, καταστράφηκε το ένα τρίτο της νεολαίας.
 
Σάλπισε και ο τρίτος άγγελος, ο ευτραφής, που ήταν μέχρι πρότινος στην παρέα του δεύτερου αγγέλου  κι έπεσε απ’τον γαλάζιο ουρανό ένα μεγάλο αστέρι που καιγόταν σαν λαμπάδα. Είμαστε άγγελοι, είμαστε ανεξάρτητοι έκραξε.  Καμένη γη άφηνε πίσω του και όσο και αν οι ψεύτες προφήτες επιχείρησαν να σπείρουν λάσπη τίποτα δεν άγγιζε τον τρίτο άγγελο. Για πάντα ταγμένος ενάντια στα δεσμά των ξένων συμβάσεων είδε ότι ο δρόμος για τον ουρανό ερχόταν μέσα από τη συνάντηση με τον νεότερο από όλους τους Αγγέλους. 
 
Σάλπισε και ο τέταρτος άγγελος, το τέκνο της Αυγής, ο νεότερος και πιο όμορφος από όλους. ¨Ελεγε «Στον ουρανό θ’ανέβω, το θρόνο μου θα υψώσω πάνω από τα άστρα μαζί με τον τρίτο άγγελο. Θα πάρω θέση πάνω στο βουνό, θα ανέβω πάνω από τα σύννεφα και με τον Άγγελο τον τρίτο θα κάνω συμμαχία και με τον ύψιστο θα είμαι ίσος.»
 
Πριν προλάβει όμως ο Παϊσιος να ολοκληρώσει την προφητεία του για τα ξένα τάλαντα της σκλαβιάς και την έξοδο από αυτά και για το ποιος  τελικά «έπεσε μέσα στον Άδη, στης αβύσσου το βυθό» χτύπησαν οι καμπάνες στα μοναστήρια για να διαλύσουν το όνειρο και την ανολοκλήρωτη προφητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου